7. NAROZENINY SPOLEČNOSTI ANEB DRUHÝM ROKEM JAKO TRAYTO: Celodenní teambuilding v duchu sportu a zábavy

Denisa Vrbková

5 let jako BiddingTools, nyní druhým rokem jako Trayto. To chtělo pořádný teambuilding! Někteří z nás kvůli Covid pandemii mírně zlenivěli, a proto bylo potřeba nás trošku rozhýbat. Tato akce byla také parádní příležitostí, jak zase o něco více stmelit kolektiv a pořádně mezi nás začlenit nové kolegy.

30. července 2021 se Loděnice v Ostravě stala útočištěm pro 20 sportovních nadšenců společnosti Trayto. Program byl pestrý. Všichni jsme si domů odnesli nějakou odměnu a to nejcennější – plno zážitků.

Naše provozní ředitelka Lucie a obchoďačka Soňa si připravily program, který měl stmelit kolektiv, prověřit důvěru, rozproudit kreativitu a hlavně pobavit. Jak se jim to povedlo?

Byli jsme rozděleni do 4 týmů. Každý tým dostal přiřazenou barvičku. Disciplíny byly různorodé. Od sportovních přes vědomostní až po “cirkusácké”. Naše Soňa se totiž podílí na pořádání festivalu Cirkulum a cirkusáctví má tak trochu v krvi.

První disciplínou byly rafty. Soutěžilo se v rychlosti, přetahování a rybářském umu. Největší výzvou ale bylo nalodit všech 20 lidí do jednoho raftu, který se následně začal potápět. 🙂

Později jsme se na chvíli stali klauny a v rychlosti a rovnováze jsme se snažili porazit kolegy. Dále jsme se při chůzi poslepu mezi kalíšky s vodou pokoušeli věřit svým týmovým kolegům a jejich navigátorským schopnostem. Jednou z aktivit byla i lezecká stěna. Kreativita se pak projevila při malování firemního maskota, nebo při vědomostní soutěži, kdy jsme si navzájem pokládali záludné otázky z firemního prostředí.

Po rozdání všech cen a diplomů, které byly pracně vysoutěženy, jsme zvlášť ocenili ty, kteří jsou ve firmě od samých počátků.

Počasí bylo krásné a krom úsměvů z dobře vydařeného dne jsme si odnášeli i plno zážitků. Akce jak má být! Hodnotíme ji 10/10.

Perličky na závěr:

  • Jsme velmi soutěživí. Na rafty jsme se vrhli přímo po hlavě! O tom by vám mohla vyprávět naše obchoďačka Domča – dostala pádlem do oka. 😀
  • Nejsilnější plíce má naše markeťačka Šárka, vyřvala svému týmu 1 bod a s přehledem přeřvala hned 4 chlapy.
  • Jáchym, náš programátor, nejspíš po večerech v masce Spidermana zachraňuje svět. Vylezl na vrchol lezecké stěny v rekordním čase a v této disciplíně na plné čáře zvítězil.
  • Když náš vývojář Adam odcházel domů, trvalo přesně 2 vteřiny přesvědčit ho, ať ještě zůstane.
Sedmé narozeniny jsou řádně oslaveny a my se plni očekávání vydáváme vstříc dalším výzvám. Držte nám palce, ať je naše další cesta minimálně stejně úspěšná, jako ta dosavadní.
Archiv BiddingManageru BiddingTools Xemel

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě