BiddingManager novinky: Podbarvení vybraných řádků a aktualizovaná uživatelská příručka

Úvodní obrázek
Tereza Hanzelková

S novinkami jsme na sebe nenechali dlouho čekat a únor jsme odstartovali ve znamení nové vychytávky do rozhraní nástroje a vylepšení stávající uživatelské příručky. Pojďte si přečíst co vás v BiddingManageru čeká a nemine!

Podbarvování řádků 

Mezi první nové funkcionality v roce 2021 patří podbarvování řádku v nástroji. Podbarvení funguje na všech úrovních v BiddingManageru – kategorie/výrobci/produkty.

Řádky se doposud podbarvovaly pouze po najetí myší. Což často ke kvalitní optimalizaci nestačilo, protože jakmile si uživatel například konkrétní produkt označil v checkboxu, tak podbarvení zmizelo. Nyní se nově podbarví každý řádek, který je v levém chceckboxu označený. Vy tak snáze poznáte, které produkty jste zahrnuli do výběru.

Podbarvení řádků v rozhraní nástroje

Označovat řádky můžete jak pro potřeby hromadného nastavení, tak třeba jen pro kontrolu statistik, které se nachází v pravé části obrazovky, úplně na konci. 

Jak lze na obrázku vidět, tak po najetí myší na řádek se podbarví do tmavě oranžové barvy. Po označení konkrétní položky (kategorie, výrobce, produkt) zůstane řádek v barvě světle oranžové. 

Aktualizovaná uživatelská příručka

Do parády jsem si vzali také uživatelskou příručku, kterou jsme rozšířili o další oblasti nástroje a aktualizovali. Nyní je uživatelská příručka rozdělená do jednotlivých částí jako přidání srovnávače, informace, statistiky, bidování, auto-bidding, nastavení a fakturace. Texty jsou doplněné o další informace a aktualizované podle posledních novinek.

Uživatelská příručka

Věříme, že vám tyto vychytávky udělaly radost a usnadní vám optimalizaci v našem bidovacím nástroji. Máte tipy na další funkcionality, které zefektivní vaši práci v BiddingManageru? Neváhejte nám napsat!
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě