Biddingtools Group se mění na Trayto, seznamte se

Michal Štorkán

Spojili jsme se s investiční skupinou ette a od 1. února 2020 pokračujeme v činnosti pod novou obchodní společností Trayto a.s. Nástroje Bidding[Tools], Bidding[Manager] a Xemel fungují nadále tak, jak jste zvyklí, ale s podporou investora se vrháme do nových projektů, které nám už dlouho dozrávaly v hlavách.

Co přinese Trayto?

“Pro naše klienty se nic nemění. Nástroje i služby fungují dál tak, jak byli zvyklí,” říká o vstupu investora Rosťa Urbánek, náš CEO a teď i statutární ředitel Trayto. Stejné zůstávají i týmy, které na všech projektech pracují.

Biddingtools Group s.r.o. pokračuje pod novou obchodní společností trayto a.s.

“Spojení se skupinou ette nám umožní dynamičtější rozvoj stávajících technologií, rozšíření našich služeb na další evropské trhy a hlavně realizaci nových projektů. Zaměřit se chceme na způsoby zpracování objemných datových souborů, se kterými firmy na internetu pracují. Z toho důvodu jsme se rozhodli i pro změnu obchodního názvu, který není tak silně spjatý se zbožovými srovnávači a bidováním,” líčí Rosťa důvody změny názvu Biddingtools Group a blízkou budoucnost Trayto.

Kdo je ette?

Investiční skupina ette je ryze česká skupina se zaměřením na projekty a iniciativy s vyšším smyslem v oblasti služeb, technologií, udržitelnosti a životního stylu s cílem čelit aktuálním výzvám celoplanetárního rozměru.

“V IT vidíme velký potenciál. Věříme, že technologie na zpracovávání dat, kterou Trayto vlastní, najde využití i v projektech v rámci naší skupiny, proto jsme se rozhodli do firmy investovat,” vysvětluje důvody transakce Radim Hofrichter, statutární ředitel skupiny ette.

Investiční skupina ette se zaměřuje na projekty a iniciativy s vyšším smyslem na poli služeb, technologií, udržitelnosti a životního stylu.

Biddingtools Group není první technologickou firmou v portfoliu skupiny ette. Ta investovala také do aplikace Talkey na šifrování e-mailové komunikace. Do skupiny dále patří například broker poolová společnost holver nebo recyklační společnost Plastic Union vyrábějící postconsumer regranulát z plastového odpadu.

Velký krok, malá oslava

Spojení se silným investorem nám otevírá spoustu možností, takže jsme náš nový začátek museli trochu oslavit.

Staronový trayto tým

Při té příležitosti jsme pokřtili i nové kanceláře, do kterých jsme se koncem ledna přesunuli. Až se trochu zabydlíme, ukážeme vám i nějaké fotky.

Nové kanceláře trayto a.s. je třeba oslavit

Volat a psát nám můžete pořád na stejné telefony i e-maily, ale až nás budete chtít příště navštívit, zadejte do navigace Janáčkova 22A, Ostrava. Těšíme se na vás.
BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě