Biddingtoolsáci se fotili. Podívejte, jak nám to sluší…

Adéla Mrázková

„Usmějte se na mě, no tak… tři, dva jedna… cvak“, ozývalo se jednoho únorového dne z našich kanceláří. Rosteme jako houby po dešti, a tak jsme si pozvali zkušeného fotografa, aby nám nafotil nové profilové a týmové fotky. Jak jsme se vžili do rolí fotomodelů a fotomodelek? Přesvědčte se sami v galerii na konci článku.

Náš dream team

Vždycky nám záleželo na tom, aby bylo patrné, že jsme firma s vřelou lidskou tváří, ne jen chladný bidovací stroj bez emocí. Proto vám všechny ty skvělé lidi, kteří se podílejí na tom, aby vám naše nástroje přinášely ten největší možný užitek, chceme ukázat.

Rádi o sobě tvrdíme, že jsme opravdový dream team. Už delší dobu nám ale chyběly pěkné fotky, které by naši atmosféru uvnitř firmy zrcadlily. Skromně se totiž domníváme, že jsme naprostý unikát. V jiné firmě totiž takto geniálně vyvážené složení pohodových lidí nenajdete. 🙂

Podívejte se na mě. Úsměv...

Den D

Samotnému focení předcházelo mnoho příprav. Den „D“ začal generálním úklidem kanceláří, leštěním monitorů, bot i mnohých obličejů. No jednoduše, schovali jsme všechny kostlivce do skříní, aby prostředí na fotkách vypadalo co nejlépe.

Tak jo, fotograf je tu. Zavládla panika. Jak se máme tvářit, kam se máme dívat a kdo proboha půjde první? Naštěstí pan fotograf Drozd měl situaci pod palcem. Rychle prolomil ledy a fotky jednotlivých členů se z jeho hledáčku sypaly závratným tempem. Během dopoledne jsme měli hotovo. Téměř…

Focení nejsou jen úsměvy, ale i dřina
 

Největší výzvou bylo nafotit hromadné týmové fotky v rušném přízemí HUBu. Před objektivem nám neustále pendlovali lidé, takže vychytat ten správný okamžik a udělat cvak nebylo vůbec snadné. Klobouk dolů před panem Drozdem, který se nenechal rozhodit. Vymáčkl z nás ten nejlepší výkon a my ho jen doporučujeme.

Nejtěžší bylo ale teprve před námi, vybrat nejpovedenější fotky. Jak se nám to povedlo, co myslíte?

BiddingToolsácký dream team

Archiv BiddingManageru BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě