Dvě novinky v Bidding[Manageru], které před nástupem vánoční sezóny oceníte, a změna ceníku

Tereza Hanzelková

Nechce se tomu věřit, ale vánoční sezóna pomalu klepe na dveře. Abyste své vánoční kampaně stihli vyladit do nejmenšího detailu, je čas začít se připravovat. My letos v BiddingManageru přípravy nepodceňujeme a už teď máme 2 velké novinky, které jako eshopař či optimalizátor inzerce na zbožových srovnávačích určitě oceníte.

12 přecenění v auto-biddingu za den místo 6

Nedílnou součásti Bidding[Manageru] je auto-bidding. Jeho síla a jedinečnost tkví v tom, že dokáže klíčové produkty udržet na předních pozicích zbožových srovnávačů maximum času. A v případě jejích neefektivity je umí z bidování vypnout.

Doposud automat hlídal cílové pozice produktů a měnil cenu prokliku 6x denně. Nově však bude kontrola bidovaných pozic a úprava CPC probíhat 12x denně!

Náš tip

Využijte v hlavní sezóně sílu auto-biddingu na maximum a udělejte si hezčí Vánoce! O tom, jak auto-bidding funguje, se dočtete v tomto článku.
Tip

Export dat z Bidding[Manageru] do CSV souboru nebo Excelu

Úplnou novinkou, která v nástroji doposud chyběla, je export dat z Bidding[Manageru] do Excelu nebo CSV souboru. Často jste se nás na tuto možnost ptali, proto věříme, že vám udělá radost.

Export XLSX nebo CSV

Vyexportovat si můžete veškeré produkty z XML feedu, které do inzerce na srovnávači posíláte, nebo jen pár z nich. Prostě si vyfiltrujete, co chcete a dáte exportovat. Export dat je na všech úrovních v Bidding[Manageru]: na úrovni kategorií, výrobců i produktů.

A kde tuto funkcionalitu hledat? Najdete ji v rozhraní nástroje Bidding[Manager] v části BIDDING u každého srovnávače. Zároveň na ni narazíte také po vyfiltrování konkrétních produktů.

Náš tip

Využijte možnost stáhnout si data z Bidding[Manageru] pro práci i mimo nástroj nebo pro tvorbu vlastních reportů.
Tip

Změna ceníku k 1. 9. 2019

Chceme Bidding[Manager] neustále rozvíjet, aby vám přinášel ještě lepší výsledky, proto spolu s novinkami přichází i jedna změna. Změna ceníku. Nemění se však to, že Bidding[Manager] je a bude nejlevnějším bidovacím nástrojem na trhu.

Nový ceník spolu se dvěma výše zmíněnými funkcionalitami vstoupí v platnost 1. 9. 2019.

Nový ceník Bidding[Manageru] platný od 1. 9. 2019
                                                            Nový ceník platný od 1. 9. 2019

Věříme, že vám naše novinky zefektivní a zjednoduší práci v nástroji, a že vám pomohou vytěžit maximum z nadcházející vánoční sezóny.
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě