E-SHOP VÍKEND 2016 se zlatou účastí BIDDINGTOOLS: zapojte se i vy

Krystian Szynder

 

Poslední červencový víkend se město Vodňany v jižních Čechách promění v Mekku českého e-commerce. Na svou povinnou pouť se tam vydají přední odborníci na internetový byznys, aby zde neformální formou diskutovali o budoucnosti internetového obchodování v Česku. A jelikož jsme všude tam, kde se v souvislosti s e-commerce něco děje, tak ani zde nemůžeme chybět. Letos dokonce v roli zlatého partnera.

Nač se těšit

A na co se vlastně můžete těšit? Víkend to bude rozhodně nabitý, v plánu je přes 30 přednášek, 12 workshopů a nespočet zážitků a navázaných kontaktů. Vše ve dvou sálech s kapacitou přes 350 posluchačů. Pokud Vás zajímá, jak zvýšit efektivitu fungování e-shopu na Heurece, přijďte si poslechnout našeho mistra zbožových srovnávačů, zábavného řečníka a ředitele společnosti BiddingTools Rosťu Urbánka. Michal “Štorky“ Štorkán vám zase na jednom z workshopů rád řekne, jak efektivně biddovat na zbožácích, když konkurence používá automatický biddovací nástroj.

Sběrač #ESV16

U našeho stánku BiddingTools pak bude k dispozici fotokoutek s vtipnými rekvizitami. A i když už většinu rekvizit máme, uvítáme další návrhy. Kreativitě a drzosti se meze nekladou! Svoje návrhy nám posílejte na info@biddingtools.cz. Probíhat bude také soutěž o tzv. “Sběrače #ESV16“. Jedná se o zábavnou formu navazování kontaktů. Úkolem účastníků bude obejít stánky, splnit připravené úkoly a sesbírat všechna razítka. Pro nejaktivnější účastníky pak mají organizátoři připravené ceny.

Celá událost se ponese v neformálním duchu, ale veškeré informace o tom, jak vlastně bude vše probíhat najdete na http://www.eshopvikend.cz/#uvod
Už teď se na vás těšíme!

 

BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě