Jedeme slavit: Svátek PPCéčkařů a výkonnostního marketingu podruhé v Praze

Krystian Szynder

22. květen 2018 by mohl být klidně zapsaný v kalendáři jako svátek PPCéčkařů a výkonnostního marketingu. V Praze se totiž koná Performance 2020 – největší konference v ČR zaměřená na PPC kampaně a výkonnostní marketing. A my tam nemůžeme chybět. Letos v roli VIP partnera.

O čem to bude

Druhý ročník cílí na ty, kteří hledají inspiraci a tipy nejen v oblasti performance marketingu. Trendem poslední doby je propojování online a offline kanálů, takže se toto téma bude prolínat většinou přednášek letošního ročníku Performance 2020.

Dojde ale i na lokální reklamu, mobilní reklamu, videoreklamu na YouTube a měření ROPO efektu.

Program je fakt nabušený a v Česku nemá obdoby. Právě proto jsme se rozhodli podpořit tuhle akci v roli VIP partnera.

Kdo bude mluvit?

Na pódiu se objeví nejvýznamnější zahraniční marketéři a opinion makeři. A nejsou to jen velká slova. Promluví jak zástupci největších světových značek Google a Facebook, tak dva z deseti nejvlivnějších PPC expertů na světě za rok 2017 podle webu www.ppchero.com – konkrétně Mark Irvine z WordStream a Andy Taylor z Merkle.

Nadpoloviční většinu zahraničních spíkrů z Evropy i USA doplní skvělí tuzemští řečníci a uznávaní odborníci. Připravený je i zajímavý doprovodný program formou praktických workshopů. A jeden z nich si střihneme i my.

Jak zdvojnásobit obrat ze zbožáků

To je otázka, na kterou Vám na workshopu odpoví Michal Štorkán, biddingový expert z našich řad BiddingTools.

Vy ještě sedíte v práci a ručně optimalizujete inzerci na zbožácích?

Během 30 minut vás Michal seznámí s BiddingManagerem. Nástrojem, který shromažďuje data ze zbožových srovnávačů na jednom místě a přehledně je kategorizuje. Poskytuje přesná data o inzerci produktů, a hlavně automaticky upozorňuje na prodělečné produkty. Jeho největší výhodou je pak možnost biddingu a autobiddingu. Zní to až neuvěřitelně, že? Ale funguje to. Uvidíte.

Jaký byl loňský ročník Performance 2020 podle Martiny Petrunčíkové

Sleva na vstup pro naše partnery

Už je rozhodnuto a míříte k registraci na akci? Tak ještě vydržte a zkopírujte si tenhle slevový kód “perf2020-partner” (bez uvozovek). A až se pak vrhnete na objednávání vstupenek, budete to mít o 1000 Kč levnější. A to se vyplatí!

Za nás je to prostě akce, která stojí za to. Takhle to vypadalo minulý rok a letos to bude ještě velkolepější.

Jaký byl loňský ročník Performance 2020?

A co vy, které konference, přednášky, workshopy jsou pro vás letos must-see?
Archiv BiddingManageru BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě