Notifikace v rozhraní Bidding[Manageru] – první novinka roku 2020

Tereza Hanzelková

Co může být lepšího, než nový rok odstartovat nějakou novinkou, která vám v BiddingManageru zase trošku usnadní práci. Leden jsme tedy pojali inovativně a do nástroje zapracovali první fázi notifikačního systému. Pojďte se na to podívat.

Systém notifikací

Už nemusíte složitě kontrolovat stav svého účtu, protože BiddingManager vás bude o důležitých změnách informovat pomocí systému notifikací, jehož první fázi jsme do rozhraní úspěšně nasadili.
Typy notifikací

Když BiddingManager zjistí, že vám na účtě chybí kredit nebo máte špatné loginy, pošle vám notifikaci. Po třech dnech pak bude stav opět kontrolovat. V případě, že nedojde k nápravě, pošle upozornění znovu.

Notifikace Ztráta certifikátu ověřeno zákazníky vám přijde ve chvíli, kdy vám Heureka certifikát odebere. Následnou notifikaci pak obdržíte, až certifikát zase získáte zpět.

Zjistíme-li, že vstupní XML feed není dostupný, probíhá kontrola tak dlouho dokud nebude v XML feed opět v pořádku. I zde budete informováni notifikací “vstupní XML feed je opět dostupný”.

Kde notifikace najdete

Notifikace vám budou chodit do rozhraní BiddingManageru, přímo do zpráv – vpravo nahoře, vedle přihlašovacího e-mailu. Po kliknutí na ikonu se dostanete do výpisu všech přijatých zpráv a notifikací. Vlevo najdete všechny zprávy, seřazené podle data přijetí (nejnovější nahoře). Vpravo pak vidíte obsah zprávy.
System notifikací

Zavedení notifikačního systému jsme vám už nějakou dobu slibovali, proto máme obrovskou radost, že jsme slib konečně mohli splnit. Věříme, že radost budete mít i vy.
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě