Poznámkový blok v BiddingManageru

Poznámkový blok v BiddingManageru
Tereza Hanzelková

Dovolená na Jadranu? Lákavé, ale v BiddingManageru jsme dali přednost přednost vymýšlení nových funkcionalit, které se s příchodem e-shopařské sezóny budou hodit. První vlaštovkou z novinek je možnost vkládání poznámek přímo do administrace nástroje. Jak to funguje se dozvíte v článku.

Poznámkový blok

Do BiddingManageru jsme přidali novou vychytávku “Poznámkový blok”. Tato funkcionalita se skrývá pod buttonem “Přidat poznámku”, který najdete na všech stránkách v administračním rozhraní nástroje. Přidat poznámku

Po kliknutí na tlačítko se vám zobrazí vyskakovací okno s prostorem pro vložení jakékoliv poznámky. My tuto funkcionalitu využíváme především pro optimalizaci zbožákových účtů, ale je zcela na vás jak její přidanou hodnotu využijete. Pole pro poznámky je omezené na max 500 znaků.

Poznámkový blok

V případě, že si nějakou poznámku uložíte, tak se vizuál buttonu lehce promění. Přibyde u něj číslice “1”.

Obsahuje poznámku

Až se do účtu přihlásíte zase příště, tak snadno poznáte, že u svého účtu již nějakou poznámku máte.

Věříme, že vám tato vychytávka udělala radost a usnadní vám optimalizaci v našem bidovacím nástroji. Máte tipy na další funkcionality, které zefektivní vaši práci v BiddingManageru? Neváhejte nám napsat na info@biddingmanager.cz.
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě