ShopRoku 2017: E-commerce je malý cirkus plný velkých hrdinů

Adéla Mrázková

Už po deváté v řadě vyhlašovala Heureka nejkvalitnější, nejpopulárnější a nejzajímavější e-shopy za uplynulý rok. Kdo tedy v roce 2017 ovládl svými superschopnostmi český internet a jak předávání cen ShopRoku 2017 probíhalo?

Dress code: Superhrdinové

Už od chvíle, kdy se objevily první informace o letošním galavečeru, jsme byli extrémně zvědaví, s jakým nápadem a tématem letos organizátoři přijdou. A Heureka opět bodovala!

Dress code zněl: Superhero. Každý host ho sice pojal po svém, ale bez velkého překvapení se do alternativního prostoru Jatka78 slétlo nejvíce Batmanů a Supermanů. Zahlédli jsme taky pár Catwomen a nechyběla ani největší česká superhrdinka poslední doby – dvojnásobná olympijská vítězka, Ester Ledecká.

To byl páni cirkus!

Večer započal v netradičním stylu. Díky účinkujícím z uměleckého souboru Cirk La Putyka jsme zažili jeden z nejkurióznějších a zároveň nejpříjemnějších večerů za poslední dobu.

Viděli jsme riskantní čísla akrobatů a akrobatek, muže točícího se v kovové obruči nebo teeterboard, který vystřeloval umělce do závratných výšin. V samotném závěru dokonce na parket přiklusal bílý kůň a spolu s jezdcem předvedli dech beroucí drezůru.

Neustálé změny na podiu a rychlé tempo večera nás držely ve střehu. Během programu nečekaně vstupovaly na scénu nejrůznější postavy a svými komickými vsuvkami „narušovaly“ průběh samotného předávání cen.

Moderátoři večera a mistři improvizace Anna Schmidtmajerová a Rosťa Novák se ale svých rolí zhostili na jedničku a byli velmi pohotovými a vtipnými průvodci této výjimečné akce.

akrobati_shoprokushoproku_akrobacie

Předání cen nejlepším e-shopům

Předávání cen bylo přirozené, nenucené a velmi rychlé. Oceňovaní se na podiu střídali jako na běžícím páse a my si uvědomili, že podnikat v českém e-commerce je možná někdy cirkus, ale plný opravdových superhrdinů. A kdo z nich bodoval loni?

Cena kvality byla vyhlašována v celkem 13 kategoriích a jednotlivé vítěze si můžete prohlédnout na speciálních webových stránkách Shop Roku. Absolutním vítězem soutěže se stalo Notino.cz.

Na post nejpopulárnějšího e-shopu byl korunován Onlineshop.cz.

Speciální ocenění Heureky, neboli cenu za nejzajímavější online obchod, si odnesl Mixit.cz. V této kategorii bojoval o vítězství s e-shopy Country Life a Hračkářství TYNIKO.

Přehled všech vítězů v časové ose od roku 2009 do letošního ročníku najdete na webu Shop Roku.

BiddinToolsáci na vyhlašování cen ShopRoku 2017

Gratulujeme všem šampiónům i nominovaným projektům a srdečně děkujeme Heurece za pozvání a šanci být u toho. Na akrobatické výkony cirkusových superhrdinů, výborný doprovodný program a skvělou afterparty budeme ještě dlouho vzpomínat.
BiddingTools Heureka.cz/sk

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě