SJEDNOTILI JSME KOMUNIKACI NA SÍTÍCH: Jeden profil vládne všem, jeden o všech nástrojích a službách káže, jeden všechny přivede, za své followery sváže.

Trayto sjednocuje sociální sítě pod jeden profil
Šárka Dzidová

O změně Biddingtools Group na Trayto a o našem spojení s Packeta Group jste už slyšeli. V návaznosti na to teď sjednocujeme veškerou naši komunikaci na sociálních sítích pod profil Trayto. Na novém profilu vás budeme informovat o všech novinkách, které z našich “traytovsko-packetovských” rukou vzejdou, tak nás sledujte, ať vám nic neunikne!

BiddingTools profily na Facebooku, Twitteru a Instagramu se rebrandovaly na Trayto a odteď vás na nich budeme informovat úplně o všem, co se u nás šustne. Na Facebookové a Twitter kanály BiddingManager a Xemel už nebudeme přispívat. Veškerou komunikaci za tyto nástroje přesouváme právě na Trayto profily.

Sjednocení komunikace pod jeden společný kanál nám dává smysl a věříme, že obsah na jednom místě oceníte i vy. Nově bude pod hlavičkou Trayta odcházet na všechny naše klienty také jednotný newsletter.

“Biddingblog” jsme spolu se všemi stávajícími články (a že jich je) přesunuli na Trayto web.

A kde všude nás můžete sledovat?

➤ Na Facebooku najdete vše, co se u nás šustne. Ať už jde o novinky z e-commerce, naše nástroje a služby, nebo o náš ostravský tým.

Twitter a LinkedIn informuje o všem podstatném, co se týká naší firmy a práce.

➤ Na Instagramu nás můžete poznat trochu víc osobně.

Youtube je v tuto chvíli věnován zejména vzdělávacím videím o nástrojích BiddingManager a Xemel.

➤ Na blog Trayto přispíváme pravidelnými články.

Co na sjednocení komunikace pod jeden společný kanál říkáte? Pokud byste se na něco chtěli zeptat, můžete nás kontaktovat právě na sociálních sítích nebo nám napište na info@trayto.com.
Archiv BiddingManageru BiddingTools Xemel

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě