Vyhlašujeme Certifikovaného partnera Bidding[Manageru] za rok 2018. Kdo vyhrál?

Krystian Szynder

V září 2018 jsme v článku Certifikovaný partner roku 2018: Kdo bude kralovat žebříčku? avizovali, že si posvítíme na práci našich Certifikovaných partnerů nástroje Bidding[Manager] a toho nejlepšího odměníme titulem Certifikovaný partner roku 2018. Takže, kdo mezi certifikovanými partnery v roce 2018 kraloval?

Kdo bojoval o titul?

Utkali se mezi sebou všichni Certifikovaní partneři nástroje Bidding[Manager], tedy ti, kteří úspěšně absolvovali náš certifikační test a prokázali, že jim správa Heureky a Zboží.cz s Bidding[Managerem] opravdu jde.

Certifikát Certifikovaného partnera Bidding[Manageru]

Prvních 9 certifikátů jsme našim partnerům rozdali už v listopadu 2017 a v době vyhlášení soutěže bylo těch certifikovaných už 25. Naším úkolem pak bylo zhodnotit jejich práci s Bidding[Managerem] za rok 2018 a vybrat toho, kdo pro své klienty využíval nástroj nejefektivněji.

Dali jsme do kupy hodnotící kritéria a začali bodovat a sestavovat žebříček.

Jak jsme vybírali

Práci s Bidding[Managerem] jsme hodnotili z několika úhlů. Zajímalo nás třeba, jak s Bidding[Managerem] pracuje sám partner, ale i jak dokáže využít potenciál nástroje ve prospěch svých klientů.

Nejdůležitější hodnotící kritéria

  • počet aktivních e-shopů v Bidding[Manageru]
  • počet odpadlých e-shopů
  • počet přihlášení do rozhraní
  • intenzitu komunikace se zákaznickou podporou
  • míra využití potenciálu nástroje ve prospěch klienta, spendy a prokliky v účtech
  • počet bodů získaných při certifikaci
  • umístění loga certifikovaného partnera na svém webu

Hodnotících kritérií byla celá řada. Každé z nich mělo při rozhodování trochu jinou váhu. Splnění jednotlivých kritérií jsme odměňovali body. Pak už jen stačilo dopočítat se k vítězi.

And the winner is…

Nemá cenu to dál protahovat, protože stejně nás všechny zajímá jen jedno… Certifikovaným partnerem Bidding[Manageru] za rok 2018 se stává:

   ★ Michal Ráliš z agentury MM-Marketing ★
 

K vítězství pana Ráliše dovedlo hlavně to, že se e-shopům pod jeho vedením v Bidding[Manageru] prostě dařilo. Gratulujume jemu i jeho klientům!

Pan Michal Ráliš na školení Bidding[Manageru]
                     Pan Michal Ráliš na školení Bidding[Manageru] v Ostravě. Zdroj: FB profil agentury MM-Marketing
Sláva vítězům, čest poraženým

Vítězi ještě jednou gratulujeme a vás ostatní můžeme potěšit, že za rok máte na titul šanci zas. Jediné, co pro to musíte udělat, je využívat Bidding[Manager] pro správu klientských účtu na Heurece a Zboží.cz naplno.

Mezi vyhlášením a ukončením soutěže proběhla další vlna certifikace, takže pro rok 2019 konkurence narostla a během roku bude certifikovaných přibývat. Aktuální seznam Certifikovaných partnerů najdete na našem webu na stránce Partneři.
 
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě