Modio: Máte eshop s módou nebo sportovním vybavením a chcete vydělat více peněz? Získejte platící zákazníky přes Xemelem nově podporovaný srovnávač Modio.cz

Šárka Dzidová

Hledáte další cestu, jak dostat obrat vašeho eshopu na další úroveň? Chtěli byste, aby se o vašem zboží ze segmentu módy, doplňků a sportovních potřeb dozvěděli zákazníci, kteří mají peníze a chtějí nakupovat? Módní inspirátor Modio.cz k vám přivede přesně takové bonitní uživatele.


Nový zdroj návštěvnosti, který se vyplatí

Modio.cz funguje na PPC systému (Pay Per Click). Oproti reklamám např. na srovnávačích je tu však jeden velký rozdíl. Uživatelé, které k vám přivede Modio.cz, nehledají nejnižší cenu. Právě naopak – hledají novinky, chtějí inspiraci, rádi objevují nové značky. Zajímají se o nejnovější módní trendy. Navíc je s nimi při dobře nastavené kampani relativně snadné dosáhnout slušné míry konverze. Ty nejúspěšnější kampaně totiž dosahují až 15% konverze.

Ať už využíváte jakoukoli platformu, na Modio.cz se napojíte snadno

Modio.cz funguje na klasickém proklikovém systému. Abyste se do něj mohli připojit, stačí vám XML feed. Používáte některou z následujících platforem?

  • Google Tag Manager
  • Shoptet
  • PrestaShop
  • Eshop-rychle
  • Simplia
  • UpGates

Potom pro vás bude nastavení Modio.cz rychlé a snadné. Pokud však využíváte jinou platformu, nic není ztraceno. Modio.cz vám s napojením pomůže.

Podporované formáty XML feedu

Modio zpracovává feedy ve formátech Heureka, Glami a Google Nákupy. Online editor feedů Xemel také nově podporuje formát feedu Modio, který vychází z feedu Glami. Ať už do Modio zašlete jakýkoliv typ podporovaného feedu, můžete jej snadno a rychle podle potřeby editovat právě v Xemelu.

Další výhody? Reklama ve vyhledávači i zákazníci mimo ČR

Díky partnerství Modia.cz s Google CSS budete moci inzerovat přímo ve výsledcích vyhledávání Google. Tím opět rozšiřujete skupinu uživatelů, které vaše kampaň zasáhne.
Modio.cz má také cizojazyčné verze, díky kterým můžete oslovit i zákazníky na polském, britském, německém a slovenském trhu:

Zahraniční expanze tak pro vás bude zase o něco snadnější. Můžete si zahraniční trh otestovat, nebo se do propagace na něm pořádně opřít.

Dva příklady reálných úspěchů

Příklad první:
Zaběhnutý český eshop prodávající široký sortiment sportovního oblečení, vybavení a specializovaných pomůcek, využil napojení na Modio.cz ke snížení ukazatele PNO. Během necelého půl roku se tak e-shopu podařilo snížit ukazatel PNO z více než 10 %. PNO se dokonce nezastavilo ani na cílové hodnotě pod 7 % a v posledních 2 měsících bylo dokonce na hodnotách méně než 3,5 %.

Příklad druhý:
Středně velký český eshop s módou a obuví si stanovil cílové PNO do 10 %. Během posledního půl roku spolupráce PNO klesalo až ke 4,5 %, v nejlepší měsíc bylo 3,8 %. Cíl klienta se tedy povedlo splnit na maximum.

Spolupráci zvládnete nastavit během pár dní

1. Snadná registrace
Registrace vašeho eshopu na Modio.cz bude rychlá. XML feed stačí dodat ve formátu pro zbožové srovnávače (Heureka, Glami, Google Nákupy, Modio formát z Xemelu). Platforma produkty sama zařadí do kategorií.

2. Zavedení sledovacího tracking pixelu a správa kampaně
Seznámíte se s administračním systémem, kde přehledně máte vše, co potřebujete k efektivnímu chodu vaší kampaně. Díky tracking pixelu bude možné kampaň sledovat a průběžně ji upravovat tak, aby výsledky byly co nejlepší.

3. Nastavení kampaně a nabití kreditu
Pak už si zvolíte svou biddingovou strategii a nastavíte cenu za proklik. A dál? Zbývá jen nabít si kredit v administraci a kampaň může začít!

4. Spuštění kampaně a její průběžná optimalizace
Svou kampaň nezapomeňte sledovat a kontrolujte dosažené výsledky. Podle nich můžete svou kampaň upravovat.

Modio.cz přinese vašemu eshopu vysoce konverzní návštěvnost

Modio.cz se zaměřuje přímo na výkon kampaní. Cílem inzerce je, aby si bonitní uživatelé chtěli prohlédnout produkt právě na vašem e-shopu. Modio vám tak bude pravidelně přivádět nové uživatele a na vašich konverzích se to brzy projeví.

Chcete začít inzerovat na českém či zahraničním Modio? Zavolejte nám nebo napište, postaráme se vám o feedy.
Xemel XML Feed

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě