Xemel data nebrzdí. Aktualizace feedů co 5 minut.

Xemel: Aktualizace feedů co 5 minut
Natálie Baránková

Všechny XML a CSV feedy se v Xemelu standardně přegenerovávají každých 45 minut. Tato frekvence je pro většinu feedů plně dostačující. Víte ale, že nyní máte možnost nastavit frekvenci aktualizace feedů klidně i v 5 minutových intervalech? A že si dokonce můžete vybrat, kdy se vaše feedy stahují? Pokud z nějakého důvodu vaše feedy potřebují častější nebo naopak méně častou aktualizaci, rádi vám nastavíme frekvenci generování přesně podle vašich potřeb.

Co se děje během přegenerování?

1) Xemel si stáhne váš vstupní feed (= feed, který jste do Xemel nahráli). Dochází k aktualizaci produktových informací jako jsou ceny produktů, skladovost a vše ostatní ve feedu. Na váš vstupní feed se také aplikují veškeré změny, které jste pro daný feed v Xemelu nastavili.

2) Xemel vygeneruje tzv. výstupní feed (= váš vstupní feed s aplikovanými změnami), který si nadále stahují srovnávače zboží, marketplace nebo jiné systémy, do kterých jste výstupní feed nahráli.

Tohle automaticky probíhá u všech feedů v Xemelu každých 45 minut.

Aktualizace feedu - graf

Pravidlo 5 minut

➤ Na vyžádání vašemu feedu můžeme nastavit jakoukoliv frekvenci generování feedů, která jde dělit 5. Čili 5 min, 10 min, 15 min, 360 min (6 h), 270 min (4,5 h) a tak dále.

➤ Můžete si také vybrat časové sloty, ve kterých má k přegenerování feedu dojít, abyste mohli lépe synchronizovat aktualizace feedů ve vašem e-shopu, Xemelu a dalších nástrojích, kam vaše feedy putují.

➤ Změna frekvence přegenerování feedů je placená služba a její cena závisí na zvolené četnosti generování dat, množství nastavených pravidel a velikosti feedu. Poptávku vám naceníme individuálně.

Frekvence generování feedů na míru

Potřebuje i váš feed nastavit jinou než standardní 45 minutovou frekvenci aktualizace feedů? Stačí nám napsat. Na email info@trayto.com, do chatu v aplikaci Xemel nebo zavolat na +420 800 99 77 99 a požádat naší Denču, o individuální nastavení generování feedů.
Detaily spolu doladíme. Neváhejte a ozvěte se nám.

Jaké výhody přináší časová synchronizace generování feedů si můžete přečíst v postu naší markeťačky Šárky na jejím Linkedinu.

Šárka Dzidová - Frekvence generování feedů v Xemelu



 

Xemel XML Feed

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě