BiddingManager reporty v novém kabátku

Reporty v novém kabátku
Tereza Hanzelková

V BiddingManageru investujeme čas nejen do zlepšování bidovacího nástroje, ale i do služeb, které poskytujeme našim klientům. Tentokrát jsme se zaměřili na kvalitnější vyhodnocování dat a pro klienty, kteří využívají kompletní správu biddingu nebo testují její přínos, jsme připravili zbrusu nové reporty.

REPORT s výsledky inzerce

Klientům, kterým se v BiddingManageru staráme o jejich zbožákové účty, generujeme vždy na začátku nového měsíce REPORT s výsledky inzerce za předchozí měsíc. Díky reportu mají v jednom dokumentu sesumírované informace o tom, jak si eshop za dané období vedl. Nechybí ani meziroční srovnání.

S novým reporty však získala data a především jejich vyhodnocování úplně nový rozměr. A to nemluvíme o grafice, která je oproti starým reportům o level výše.

Statistiky report

Nově jsou informace za jednotlivé sledované metriky rozdělené do samostatných kójí.

Grafy

K dispozici jsou dva interaktivní grafy. V prvním grafu můžeme vidět počet objednávek a velikost obratu. Ve druhém grafu pak vývoj návštěvnosti a konverzního poměru.

Kategorie a produkty

V závěru jsou k dispozici tabulky, které vypisují kategorie a produkty s nejvyšším podílem na obratu.

Balíček správy biddingu

V BiddingManageru máme dva základní obchodní modely služby. Jedním z nich je samotný “Nástroj BiddingManager” a druhá je již v úvodu zmíněna “Správa Biddingu”. 

Správa biddingu zahrnuje kromě ceny bidovacího nástroje také nastavování bidovacích strategií, pravidelnou optimalizaci zkušeným optimalizátorem a REPORT s výsledky inzerce za každý měsíc. Správa je vhodná pro všechny, kteří nemají s biddingem větší zkušenosti a chtějí své zbožákové účty svěřit profíkům nebo těm, kteří nemají na bidování čas. 

Testovací období v rukou odborníků

Pro ty, kteří s biddingem teprve začínají nebo se rozhodli vsadit na optimalizovanější bidding pomocí bidovacích nástrojů, máme skvělou možnost využít čtrnáctidenní testovací období (s kompletní správou biddingu v rukou kvalifikovaných optimalizátorů) zcela zdarma. 

Naše správa zahrnuje základní nastavení účtu, pravidelnou optimalizaci a REPORT s výsledky inzerce za dobu testovací fáze. Na základě těchto přehledných a strukturovaných dat se pak můžete sami rozhodnout, jestli má bidding v BiddingManageru pro váš eshop přidanou hodnotu či nikoliv.

Co na vizuál nových reportů říkáte? Za nás to je velký krok kupředu. Věříme, že se z nich budou těšit nejen naši věrní, ale i potenciální klienti. Pokud chcete vědět, jaký přínos má bidding na vašem eshopu, nebo jakých výsledků může dosáhnout e-shop v rukou bidovacích expertů, neváhejte a kontaktujte nás!
Archiv BiddingManageru Heureka.cz/sk Zboží.cz

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě