FastCentrik: Vaše cesta ke spolehlivému e-shopu

FastCentrik - náhled
Šárka Dzidová

Vlastnictví e-shopu představuje v dnešním digitálním věku klíčový faktor úspěchu pro každého obchodníka.  E-shopová platforma FastCentrik přináší řešení, které zjednodušuje tento přechod a vytváří prostor pro úspěšné online podnikání. FastCentrik se zaměřuje na jednoduchost, flexibilitu a přístupnost, díky čemuž se stává ideálním nástrojem pro rozvoj vašeho e-shopu. Společně s námi, odborníky na správu produktových feedů, se vám otevírá cesta k efektivnějšímu a prosperujícímu obchodování na internetu. Tato spolupráce mezi FastCentrikem a Xemelem vám umožní nejen snadno založit a spravovat váš e-shop, ale také zvýšit jeho viditelnost a konkurenceschopnost na trhu.

Seznamte se s FastCentrikem, e-shopovým řešením pro každého

FastCentrik je určen pro ty, kteří ocení rychlost a možnosti individuálních úprav e-shopu, od nastavení vzhledu až po široký výběr jednotlivých modulů a funkcí. Nový e-shop může pomocí tohoto systému vzniknout a být spuštěn již během 24 hodin. Zajištěný hosting, podpora a měsíční úhrada za licenci z něj dělají velmi efektivní nástroj pro snadnou tvorbu e-shopu.

Vzhled na míru vašim potřebám

Vybírat můžete z 18 hotových šablon s responzivním designem. Pokud budete chtít, tak si šablony můžete sami upravit – změnit můžete barvu, písmo, pozadí, ale i další prvky jako například menu, stránkování nebo různé bannery a ikonky. Každý, kdo ovládá CSS a JavaScript, si může šablony dokonce upravit přes nahrání vlastního kódu.

Cenové balíčky

Můžete volit ze 4 cenových balíčků podle počtu položek e-shopu – Mini, Start, Basic a Plus.

FastCentrik -ceny

FastCentrik nabízí možnost vyzkoušet si platformu zcela zdarma po dobu 30 dní. Tato demo verze poskytuje dostatek prostoru pro vytvoření a testování vlastního e-shopu, umožňuje seznámení se s všemi klíčovými funkcemi a hodnotou, kterou FastCentrik přináší. Transparentnost a flexibilita se odráží nejen v cenové politice, ale také v možnostech platby. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro delší frekvenci platby než měsíční, mohou využít slevu až 20 % na celkovou cenu e-shopu.

Důležitým aspektem nabídky FastCentrik je tříměsíční lhůta s garancí vrácení peněz. Pokud zákazníci během této doby zjistí, že služby FastCentrik nesplňují jejich očekávání, mohou ukončit spolupráci a získat zpět finance zaplacené za pronájem e-shopu. Tato garance dodává jistotu, že investice do e-shopového systému FastCentrik je zcela bez rizika.

Nespočet funkcí a kvalitní uživatelská podpora

K dispozici máte přes 150 funkčních a marketingových nástrojů i služeb, mezi nimiž nechybí SEO optimalizace webu či propojení se sociálními sítěmi, porovnávači zboží i dalšími portály a platformami. Co se týče propojení s platebními bránami a dopravními službami, tak i zde je FastCentrik velmi silný a umožňuje propojení se všemi oblíbenými službami. Dobře lze využít i nástroje emailingu v podobě napojení na Ecomail či SmartEmailing.

FastCentrik spolupracuje s většinou nejpoužívanějších účetních a ekonomických programů. Výhodou je, že všechna data budete řídit z jednoho systému. V rámci přímého napojení jsou implementovány importy a exporty dat do ERP systémů jako Pohoda, Vario, MoneyS3, iDoklad a jiné.

Zákazníci mají přístup k zákaznické podpoře prostřednictvím různých kanálů – od online chatu až po telefonickou linku, což zajišťuje rychlou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo problémů.

Jak začít s FastCentrikem

Zahájení práce s FastCentrikem je snadné. Prvním krokem je využití 30denní bezplatné demoverze, která vám umožní dostatečně prozkoumat všechny funkce. Demoverze je navržena tak, aby byla co nejintuitivnější – s průvodcem, který vás krok za krokem provede nastavením vašeho e-shopu, od nahrání produktů až po personalizaci designu.

FastCentrik - průvodce

Pokud během tvorby e-shopu narazíte na jakékoliv otázky nebo potřebujete asistenci, můžete využít služeb zákaznické podpory.

Jakmile se rozhodnete, že je pro vás FastCentrik to pravé řešení, můžete snadno přejít z demoverze na jeden z vybraných cenových balíčků – Mini, Start, Basic nebo Plus – podle toho, co nejvíce vyhovuje vašim podnikatelským potřebám. Objednávku můžete provést přímo z webu FasCentrik nebo z vaší demoverze.

Zahajte svou online podnikatelskou cestu s FastCentrikem již dnes a objevte, jak snadné a výhodné může být vedení e-shopu.

 

E-Commerce Xemel

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě