Heureka sází na recenze. Nový detail obchodu je toho důkazem

Krystian Szynder

Na podzim roku 2017 zveřejnila Heureka nový uživatelský účet a právě tato změna odstartovala proces, jehož výsledkem má být plně responzivní web. Druhá vlna změn se letos dotkla detailu obchodu. Heureka zde vsadila na recenze.

Ukažte mi recenze

Uživatelské průzkumy a testování ukázaly, že recenze mají na rozhodování uživatelů největší vliv. Proto právě recenze dostaly na nové stránce dominantní postavení.

Informace o e-shopu, které obsahují celkové hodnocení, certifikát Ověřeno zákazníky a další ocenění, se z horní horizontální lišty přesunuly do levého svislého bloku a uvolnily místo uživatelským hodnocením. Návštěvník tak má ty nejdůležitější nákupní argumenty hned na očích.

Nový detail obchodu na Heurece
Zdroj: Heureka

Přehlednější diskuze

Dotazy a odpovědi v diskuzích se nově řadí do vláken, tak jak jste na to zvyklí třeba ze sociálních sítí. Diskuze je teď mnohem přehlednější, takže je mnohem snazší sledovat řešené téma, které vás právě zajímá.

Výdejní místa a nové řazení obchodů

Výdejní místa je úplně nová záložka, která agreguje informace ze záložek Informace a Pobočky.

Záložka Výdejní místa obsahuje funkci geolokace, takže vám automaticky nabízí výdejny ve vašem blízkém okolí. Postupně zde přibudou i informace o cenách dopravy a podobně.


Zdroj: Heureka

Změn se dočkal i výpis obchodů. Nově se obchody řadí podle hodnocení. Přibylo i tlačítko, které uživatelům usnadní přechod z výpisu obchodů přímo na recenze.

Z uživatelského pohledu vypadají březnové úpravy jako změny k lepšímu. Jak je hodnotíte vy z pohledu inzerenta?
Heureka.cz/sk

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě