Upgates: e-shop, který se vám přizpůsobí

Upgates - náhled
Šárka Dzidová

Upgates patří mezi nejrychleji rostoucí e-shopová řešení v Česku. Oproti konkurenčním systémům vykazují klienti Upgates v průměru dvojnásobné roční tržby. Během 12 let chytrého vývoje se z Upgates stala nejpružnější e-commerce platforma. Mezi hlavní výhody Upgates patří velmi široké grafické možnosti, díky kterým si podnikatelé mohou své e-shopy přizpůsobit podle sebe, kompletní multijazyčnost pro zahraniční expanzi a otevřenost systému díky veřejné API konektivitě. Navíc v rámci jednoho účtu můžete na Upgates provozovat více samostatných e-shopů na vlastních doménách.

E-shop s vlastní grafikou

E-commerce patří mezi velmi konkurenční prostředí. Vyniknout v moři vzájemně soupeřících online obchodů často představuje nemalou výzvu. Proto je právě odlišení od konkurence faktorem, díky kterému může e-shop u potenciálních zákazníků zabodovat. U Upgates je to hračka. Toto e-shopové řešení vám totiž silný nástroj v podobě možnosti vytvořit si vlastní grafický design. A hned dvěma způsoby.

Designer: první cestou je modul Designer. Jde o pokročilý nástroj pro grafické úpravy, který umožňuje přizpůsobit výchozí vzhled e-shopu podle svých představ, a to bez znalosti kódování a programování. Designer nabízí možnost měnit rozložení a vzhled prvků, nebo je dokonce úplně odstranit. Inspirací k vytvoření unikátního e-shopu vám mohou být ukázky Upgates e-shopů.

Upgates - designer

Editor kódu: Pro podnikatele se silně individuálními požadavky pak Upgates nabízí Editor kódu. Tento HTML editor umožňuje kompletní přizpůsobení grafiky e-shopu podle individuálních preferencí. Tato individualizace už vyžaduje znalosti kódování. Výsledkem jsou však e-shopy se skutečně unikátním designem.

Multijazyčnost bez kompromisů

Expanze do zahraničí dokáže e-shopům otevřít nevídané možnosti. K tomu je ovšem zapotřebí systém, který dostatečně podporuje mezinárodní prodej. Upgates je na projekty s mezinárodním přesahem připravený díky multijazyčnosti, která nemá v českém prostředí obdoby. Umožňuje správu více e-shopů pod různými doménami v rámci jedné administrace. Jde přitom o mnohem více než jen o překlady – zahrnuje mimo jiné specifické sazby DPH, fakturační údaje, SEO a další důležité parametry pro jednotlivé trhy. Vícejazyčný systém od Upgates vám zkrátka umožní maximálně využít potenciál vašeho e-shopu, a to i mimo vaši domovskou zemi.

Upgates - multijazyčnost

Všechny funkce v základní ceně

Nejspíše už jste na to narazili také. Nadšení z příznivě nastaveného ceníku vám záhy zkazí nejrůznější příplatky. U Upgates vás toto nepříjemné překvapení nečeká. Každý ze čtyř tarifů totiž už v základu obsahuje všechny dostupné funkce pro plnohodnotný prodej. Ať už si vyberete jakýkoliv tarif, od nejlevnějšího po ten nejdražší tarif.

Upgates - tarif

Velmi flexibilní je také přechod mezi jednotlivými tarify. Kdykoliv můžete podle potřeby přejít na vyšší či nižší tarif a optimalizovat také náklady na provoz e-shopu, nebo naopak podnikání připravit třeba na navýšení počtu produktů.

Co o Upgates říkají jeho uživatelé?

Upgates - reference

Upgates si můžete vyzkoušet i na vlastní kůži. Zcela nezávazně a na prvních 30 dnů zdarma. Pak budete moct zhodnotit, jestli je Upgates to pravé k posunutí vašeho podnikání na novou úroveň.


Pokud potřebujete dostat do Upgates produkty například od vašich dodavatelů, Xemel má pro vás řešení. Podporuje totiž formát feedu Upgates – XML. Ten může obsahovat produktové informace pro více jazykových mutací najednou.

V Xemelu připravíte také feedy pro napojení vašeho Upgates e-shopu na reklamní kanály jako jsou srovnávače zboží, marketplaces, PPC systémy, sociální sítě a další.


 

E-Commerce Xemel

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě