Jak uvolnit napětí v týmu aneb antistresový manažer WANTED! Značka: Rychle

Krystian Szynder

Svařáček, koledy, cukrovíčko, nohy na stole a nějaká ta pohádka k tomu. Jo, Vánoce jsou svátky klidu, pohody a míru. Alespoň by měly být. E-shopisti, markeťáci a celá e-commerce to ale vidí jinak. Pro ně začínají Vánoce už někdy v září a minimálně do poloviny prosince se nezastaví.

Každý, kdo chce o Vánocích na svém zboží něco vydělat, vám potvrdí, že v tomhle období to bývá v e-commerce pořádný šrumec. A ani u nás v BiddingTools tomu letos není jinak. “Někdy v polovině října jsem začal sledovat rapidní nárůst spotřeby kávy u nás v kancelářích. Všiml jsem si taky značného počtu okousaných tužek a svěšených koutků rtů na tvářích mých kolegů,” komentuje předvánoční dění v Bidding[Tools] Rostislav Urbánek, ředitel společnosti.

Příčina? Předvánoční stres. Důsledek? Nárůst nákladů na kávu a kancelářské potřeby. Odhodlání přinášet klientům špičkové výsledky si nenápadně začalo vybírat svou daň. Tohle by bylo dlouhodobě neudržitelné. Co ale s tím? Potřebujeme antistresového managera. Značka: Rychle!

„Dlouho jsem uvažoval, kdo by dokázal vrátit na tváře mého týmu úsměvy. Až jsem si vzpomněl na jeden rozhovor s kolegou Jirkou, který vlastní e-shop s krmením pro koně. Bavili jsme se tehdy o úžasných rehabilitačních schopnostech koní a v tu chvíli mi to docvaklo,“ vybavuje si svůj heureka moment Rosťa.

Asi si teď říkáte, jak jsme sakra narvali koně do druhého patra ostravského HUBu, a jak se chuděra musí cítit ustájený v kanceláři 4 na 4 metry? Nebojte, tuhle velkolepou myšlenku jsme smrskli do reálných rozměrů a pozici antistresového manažera jsme nabídli Kristýně, spolubydlící našeho projekťáka Michala. A ona řekla: „Haf.“
 


 

„Vyštěkala si sice o 3 piškoty za hodinu víc, než byl původní rozpočet na tuhle pozici, ale když teď vidím, jak pracuje s týmem, jak ochotně aportuje a nastavuje k podrbání ucho, a jak se diametrálně změnila nálada v týmu, vím, že to stálo za to,“ hodnotí Rostislav práci nové antistresové manažerky Bidding[Tools]. „Mít v týmu psího parťáka má ještě jednu velkou výhodu – psi ještě nestihli zformovat odbory,“ dodává s úsměvem Rosťa.

No jo, smích léči. A psi mají tu zvláštní schopnost vyčarovat na lidských tvářích úsměvy nejen o Vánocích. Takže pes v týmu? Doporučujeme!

Archiv BiddingManageru BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě