Srovnáme.cz – nejrychleji rostoucí cenový srovnávač v Česku. Jaké jsou jeho výhody?

srovnávač - náhled
Šárka Dzidová

Srovnáme.cz je třetí největší a momentálně nejrychleji rostoucí cenový srovnávač v České republice. Na trhu působí už od roku 2006, ovšem na přelomu roku 2021 a 2022 prošel transformací, představujíc novou technologii, majitele a tým, který má ambiciózní cíle a klade velký důraz na zákazníky a jejich výsledky.

Proč vybrat Srovnáme.cz pro Váš
e-shop?

Efektivní marketingový kanál bez každodenní správy

Srovnáme.cz se neomezuje pouze na srovnávání cen, ale funguje také jako efektivní marketingový kanál pro e-shopy. S partnerskými sítěmi Google a Microsoft Ads máte možnost získat širokou viditelnost bez každodenní správy kampaní.

Inovativní technologie a umělá inteligence

Moderní technologie a umělá inteligence nejsou jen frází, ale skutečností na Srovnáme.cz. Unikátní technologie s tracking pixelem umožňuje efektivně optimalizovat kampaně a dosáhnout atraktivních hodnot PNO. Umělá inteligence pomáhá vytvářet relevantní popisky pro produkty a kategorie, což má přímý vliv na SEO a nárůst konverzí.

Rozšířená partnerská síť pro maximální viditelnost

Spolupráce s recenzními weby a rozšíření reklamního prostoru kromě Google Nákupů i na Microsoft Ads, poskytuje e-shopům maximální viditelnost. PPC reklama prostřednictvím Srovnáme.cz rozšiřuje možnosti inzerce na místa, jako jsou Bing, Yahoo, Ecosia a další.

Srovnáme.cz se stává klíčovým partnerem pro e-shopy, nabízejícím nejen cenové srovnání, ale také efektivní marketingové řešení a moderní technologie pro maximální výkon. Připojte se a poznejte, jak může posunout i váš e-shop na další úroveň.

Jak v Xemelu připravit produktový feed pro Srovnáme.cz

Chcete propagovat své produkty na Srovnáme.cz a zajistit si větší dosah? Na srovnávač se produktově napojíte pomocí XML feedu ve formátu Heureka, Zboží.cz nebo Google Shopping. Všechny tři typy feedů podporuje naše aplikace Xemel. V nástroji Xemel můžete také vytvořit přímo formát feedu Srovnáme.cz, který obsahuje tagy důležité pro inzerci na Srovnáme.cz (TOLL, PRODUCTNO).

Příprava produktového feedu v Xemelu už nemůže být jednodušší. Následujte tyto kroky a během chvilky budete mít kontrolu nad svým feedem a jeho obsahem.

  1. Zaregistrujte se do Xemelu.
  2. Po registraci můžete přidat do svého účtu URL e-shopu.
  3. Pro vytvoření Srovnáme.cz feedu v Xemelu budete potřebovat vstupní zdroj produktových dat. Můžete použít třeba svůj Shoptet feed nebo některý z dalších podporovaných typů feedů.
  4. Jako výstupní typ feedu nastavte Srovnáme.cz. Xemel automaticky vytvoří feed ve struktuře a formátu, které srovnávač vyžaduje.
  5. Srovnáme.cz feed můžete dále podle potřeby upravovat – dopravce, kategorie, parametry, přepočet ceny do CZK atd.
  6. URL Srovnáme.cz feedu nahrajte do srovnávače. Informace ve feedu se budou pravidelně aktualizovat každých 45 minut. Jakékoliv dodatečné úpravy produktových informací můžete pohodlně provádět přímo v Xemelu.

Díky tomuto jednoduchému procesu budete mít kontrolu nad svým Srovnáme.cz feedem a zajistíte si aktuální a přesné informace o svých produktech.


Získejte svůj profil na Srovnáme.cz ještě dnes!

Učiňte váš e-shop viditelným pro tisíce zákazníků a těžte z výhod, které Srovnáme.cz přináší. Zaregistrujte se nyní a začněte sledovat, jak se vaše obchodní příležitosti rozvíjejí s platformou Srovnáme.cz.

REGISTROVAT SE NYNÍ

 

E-Commerce Xemel

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě