Xemel – Feed Generátor nyní v Shopify App Store

Shopify app
Šárka Dzidová

Shopify patří mezi největší a nejpopulárnější mezinárodní e-shopové platformy. Dokládá to více než 2,2 milionu aktivních e-shopů ve více než 175 zemích. Jeho oblíbenost mezi obchodníky spočívá v jednoduchosti ovládání a snadno přizpůsobitelném designu. Tato globální platforma a její produkty také výrazně zjednodušují expanzi e-shopů na mezinárodní trhy.

Díky obrovské popularitě platformy disponuje Shopify rozsáhlou základnou expertů a partnerů. To obchodníkům umožňuje přístup k nepřebernému množství aplikací, jež rozšiřují již tak široké možnosti platformy Shopify. Jednou z aplikací, která se nedávno připojila k této rozmanité nabídce, je náš Xemel – Generátor feedů. V další části článku se podíváme na to, jaké možnosti a výhody tato aplikace přináší do světa e-commerce.

Shopify aplikace: Xemel – Feed Generátor

Protože Shopify sám o sobě neumožňuje generování produktových feedů, je vždy potřeba použít nějakou aplikaci. Aplikace od Xemelu e-shopům umožňuje generovat produktové XML a CSV feedy pro širokou škálu reklamních platforem. Možná si kladete otázku, proč volit právě tuto aplikaci, když už existují podobné na trhu? Odpověď spočívá v unikátní kombinaci vlastností, kterou Xemel – Feed Generátor nabízí.

Většina konkurenčních aplikací vyžaduje registraci na externí platformě a poté manuální přípravu produktových feedů. To znamená nutnost naučit se ovládat nový nástroj a získat znalosti a dovednosti nutné k optimalizaci feedů do finální podoby, se kterou budou reklamní systémy pracovat. Některé z aplikací jsou navíc specializované pouze na jeden formát feedu, což omezuje možnosti uživatelů. Naše aplikace vyniká tím, že tyto překážky odstraňuje. Bez nutnosti používání externí aplikace nabízí uživatelům jednoduchý a komplexní nástroj pro generování feedů, a to v nejrůznějších formátech. S Xemel – Feed Generátorem dosáhnete dvou cílů najednou – efektivní přípravy produktových feedů a eliminace potřeby používat více specializovaných aplikací.

“Díky aplikaci Xemel mohou partnerské e-shopy FLEXDOG jednoduše na pár kliknutí z Shopify vygenerovat produktový XML feed šitý na míru naší službě. Řešení nám i našim partnerům ušetřilo hodiny práce s onboardingem. Vyzvedl bych zároveň rychlou komunikaci a flexibilitu ze strany Xemel týmu. Spolupráci hodnotím 5/5.”

Jakub Mandát, CEO FLEXDOG


INSTALOVAT XEMEL APLIKACI PRO SHOPIFY

Shopify app


Generování feedů na jeden klik

Naše aplikace pracuje za vás. Automaticky stahuje a využívá veškerá dostupná data z Shopify, aby pro vás vytvořila optimální produktový feed. Na jeden klik. Xemel aplikace zpracovává rozsáhlé informace o produktech, a to včetně obrázků, parametrů, cen doprav, měn nebo customizovaných polí, které jste si nadefinovali.

 

Generované feedy prochází automatickou optimalizací pro každou cílovou reklamní platformu. Xemel – Feed Generátor je ideální pro všechny, kteří nechtějí trávit čas manuální přípravou feedů. Každá prodejní platforma totiž vyžaduje individuální optimalizaci feedu, a to kvůli odlišné struktuře a požadavkům na obsah. V naší aplikaci jsme všechny tyto kroky automatizovali už na straně samotné aplikace.

Desítky podporovaných feedů

Shopify aplikace od Xemelu generuje desítky nejrozšířejnějších formátů produktových feedů. Samotný proces generování jednoho feedu trvá pouhé sekundy až několik minut, v závislosti na množství produktů a složitosti struktury feedu. Po dokončení stačí jednoduše nahrát URL produktového feedu do vybraného srovnávače, online tržiště, sociální sítě nebo jiné prodejní platformy.

Logo - platformy

  • a další (seznam podporovaných feedů neustále rozšiřujeme)

V případě, že mezi podporovanými formáty nenajdete specifický typ feedu, který potřebujete, neváhejte nás kontaktovat na support.shop@xemel.cz. Jsme schopni přidat jakýkoliv typ feedu ve formátu XML nebo CSV, který byste mohli potřebovat. Vaše požadavky jsou pro nás klíčové.

Stabilita a rychlost aplikace

Za vývojem této Shopify aplikace stojí náš Xemel tým, který není na poli e-commerce žádným nováčkem. Od roku 2017 aktivně provozujeme nástroj Xemel, který slouží pro správu produktových dat. Tým našich specialistů udržuje aplikaci pro Shopify aktuální a dále ji vyvíjí a rozšiřuje ke spokojenosti uživatelů.

Bezpečnost a stabilita jsou pro nás prioritou. Vaše feedy a s nimi spojené produktové informace jsou stále dostupné i v případě neočekávaného výpadku nebo chyb na straně Shopify.

Cena aplikace Xemel – Feed Generátor

Po instalaci aplikace vám automaticky začne běžet 14denní bezplatné nezávazné testování. Po uplynutí této zkušební doby je možné aplikaci nadále využívat za měsíční poplatek ve výši 25 $. Tato cena zahrnuje neomezený počet generovaných feedů s neomezeným počtem produktů (variant). Bezstarostné používání a efektivní správu produktových feedů tak získáte za jediný fixní měsíční poplatek.

AKCE pro 20 nejrychlejších nových uživatelů aplikace:
Buďte mezi nejrychlejšími!
Instalujte aplikaci a získejte prodloužené testování zdarma na 30 dní.

Technická podpora, aneb co když chci něco upravit?

Cílem naší aplikace je umožnit e-shopům generování feedů pro Shopify na jediný klik, což znamená bezstarostnou tvorbu produktových feedů. Nicméně jsme si vědomi, že můžete mít specifické potřeby či požadavky na feed. V takovém případě nám jednoduše napište na náš e-mail support.shop@xemel.cz. Stejně tak uvítáme vaši zpětnou vazbu na naši aplikaci.


INSTALOVAT XEMEL APLIKACI PRO SHOPIFY

Shopify app


Překročte hranice s Shopify a naší novou aplikací pro generování feedů. Instalujte Xemel – Feed Generátor a vyzkoušejte aplikaci nezávazně na vlastním e-shopu.
E-Commerce Xemel

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě