Ukončení provozu nástroje BiddingManager

Uzavření projektu BiddingManager
Šárka Dzidová

Po pečlivém zvážení jsme se rozhodli, že bude po 6 letech provoz BiddingManageru letos ukončen. Činíme tak s ohledem na dlouhodobě vysoké náklady na udržování a rozvoj tohoto projektu. Toto rozhodnutí nám umožní lépe se soustředit na naše další projekty, BiddingTools a Xemel. Všichni klienti o této změně v portfoliu našich nástrojů byli informování, takže zprávu posíláme i dál do světa.

Co bude s e-shopy v BiddingManageru?

Abychom našim BiddingManager klientům ulehčili migraci do jiných systémů a minimalizovali možné nepříjemnosti s migrací spojené, připravili jsme pro ně přehled alternativ a speciálních nabídek, které pro ně mohou být relevantní a výhodné. Tyto možnosti s nimi nadále konzultujeme.

Spokojenost e-shopů je pro nás prioritou a proto se všem snažíme vyjít maximálně vstříc. Ať už jde o úpravu naší spolupráce formou migrace do jednoho z našich dalších nástrojů, nebo v rámci ukončení naší spolupráce a přechodu do některého z jiných systémů.

Všem e-shopům i takto oficiálně ještě jednou děkujeme za podporu. Naší mnohdy dlouholeté spolupráce si velmi ceníme a omlouváme se za vícepráce, které naše rozhodnutí může některým e-shopům přinést.



Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě