Zavolejte na pomoc superbiddera… Zavolejte BiddingManager Certifikovaného partnera!

Krystian Szynder

Nastavit bidovací strategie, uhlídat útraty a zajistit, že bude klient s výsledky bidování na Heurece a Zboží opravdu spokojený je občas výkon hodný superhrdiny. Naštěstí existuje BiddingManager a jedinci, kteří ho umí ovládat. A právě ti přijeli do Ostravy. Na Certifikačním testu měli dokázat, že se s biddingem na cenových porovnávačích dokážou poprat, a že se můžou honosit titulem Certifikovaný partner BiddingManageru.

Superhrdinové z celého Česka se v pondělí 27. 11. 2017 slétli do Ostravy, aby poměřili svoje superschopnosti v bidování na Heuréce a Zboží pomocí bidovacího nástroje BiddingManager. Připraven pro ně byl test a na jeho konci certifikát Certifikovaného partnera B[M].

Prověřovali jsme, jak si bidovací hrdinové povedou ve zneviditelňování konkurence, roztahování propagačního prostoru na zbožácích a dalších disciplínách. A těm, kteří uspěli alespoň ze 65 %, jsme rozdali certifikáty. Ty spolu s místem v síni slávy superbidderů potvrzují, že dotyčný jedinec disponuje bidovacími superschopnostmi při využívání nástroje BiddingManager.

Nemáte dostatek času nebo zkušeností, abyste využili pontenciál BiddingManageru na 100 %? Stále nevidíte výsledky, které jste očekávali? Nechcete být neustále ve střehu a hlídat každou novinku v bidování? Pak je na čase zavolat na pomoc superbiddera!

Kdo v Česku disponuje bidovacími superschopnostmi?

Certifikovaných hrdinů biddingu v B[M] je zatím jen 9. Kraluje jim Jakub Herrmann z agentury Placement, který dosáhl v certifikačním testu historicky nejlepšího výsledku. Jak bidovat na Heurece a Zboží, jak nastavit BiddingManager, jak vybrat a nastavit správnou bidovací strategii v BiddingManageru, nebo jak optimalizovat a vyhodnocovat efektivitu inzerce na zbožových srovnávačích vám ale spolehlivě poradí všichni Certifikovaní partneři BiddingManageru. Stačí se jim ozvat.

Chcete mít v týmu bidovacího hrdinu i vy? Nebo si chcete udělat na Zboží a Heurece pořádek sami? Neváhejte a kontaktujte nás, představíme vám možnosti spolupráce.

Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě