Generátor produktových popisků s využitím AI

Desgen - náhledový obrázek
Natálie Baránková

Trávíte hodiny a potíte krev nad vymýšlením produktových popisků? Nejspíš už jen tajně doufáte, že přijde nová umělá inteligence, která vám vytrhne trn z paty. Co když jsme přišli s něčím, co vám toto přání splní? Představujeme vám náš generátor produktových popisků. Zajímá vás, jak náš nástroj pracuje a jak jej využít? Neztrácejte čas a mějte náskok před ostatními.

Čtěte případovou studii >> Jak jsme e-shopu GREJT ušetřili třičtvrtě milionu korun díky automatizovaným produktovým popisům

3 důvody, proč si zvolit náš generátor

Know-how – Aby byl generátor podle našich i vašich představ, museli jsme k AI přiložit hodně rukou k dílu. A tak společně s naším know-how, testováním hromady promptů a vaším produktovým feedem vzniká něco nového.

Unikátnost – Ač strojově generované, všechny popisy jsou unikátní a originální. Pokud nám poskytneme i klíčová slova, vygeneruje vám maximálně SEO vyladěné popisy.

Bez práce jsou koláče – Stačí, když nám poskytnete svůj produktový feed a my vám dodáme hotové produktové popisy.

Kdy vám pomůžeme?

Když prodáváte hodně produktů
Portfolio máte napěchované produkty, ale nezbývá čas a finance každému manuálně tvořit poutavé produktové popisky. Těm nejzajímavějším produktům jistě věnujete spoustu času a píšete v popisech hotové romány. Ale co ostatní produkty? Taky si zaslouží pozornost a originální popisky. Generování popisků nám zabere zlomek času, vy svůj čas můžete investovat jinam.

Když hlava nemá den
Určitě se vám vybaví mnoho situací, kdy jste nedokázali vymyslet text, který by stál za sdílení. Když tohle nastane, můžete sáhnout po našem generátoru a sami se věnovat vylepšování jiných oblastí vašeho e-shopu.

Ukázka popisku

Vyzkoušejte to na vlastním e-shopu

Chcete vidět, jak vypadá produktový popis vygenerovaný našim generátorem a kolik stojí? Mrkněte na naše webové stránky, kde se dozvíte detailnější informace.

Ukázku popisků pro váš e-shop máte ZDARMA! Tak neváhejte a využijte tuto nabídku dříve než ostatní.

CHCI VĚDĚT VÍCE!



Xemel

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě