Seznamte se, BiddingManager! – 28. díl – Drobné vychytávky pro usnadnění práce v nástroji

Úvodní obrázek
Tereza Hanzelková

Hromadné úpravy, doporučené produkty, optimální CPC, rychlé a pokročilé možnosti bidování. Funkce, které dělají BiddingManager jedinečným. Utvářet celek a zlepšovat práci v nástroji pak pomáhají drobnosti jako podbarvování řádků, poznámkové pole a uživatelská příručka. Pojďme si představit tyto drobné vychytávky pro usnadnění práce v BiddingManageru.

Podbarvování řádků

Podbarvení řádků funguje na úrovni kategorie, výrobce i jednotlivých produktů a má dvě varianty. První z nich je tmavě oranžové zbarvení, které se zobrazí po najetí myši na řádek. Druhá varianta zbarvení je světle oranžová, do které se řádek vykreslí při zaškrtnutí checkboxu před názvem kategorie, výrobce či produktu.

Podbarvení řádků

Podbarvování řádků slouží k lepší identifikaci produktů při hromadných úpravách, ale také pro práci na úrovni konkrétního produktu. Respektive pro kontrolu statistik v pravé části obrazovky, protože například informace o bidované pozici produktu se nachází až jako poslední kolonka na řádku. Pokud máte menší rozměr plochy vašeho notebooku nebo počítače, jistě tuto funkcionalitu oceníte.

Poznámkové pole

Důležité poznámky k optimalizaci, postřehy a další různé informace můžete vkládat přímo do poznámkového pole, které se v administraci BiddingManageru skrývá pod buttonem PŘIDAT POZNÁMKU. Ačkoliv může tato funkcionalita působit banálně, její přínos je opodstatněný.

Poznámkové pole

Po kliknutí na button PŘIDAT POZNÁMKU se vám otevře jednoduché textové pole. Text můžete vkládat libovolně, až do počtu 500 znaků. Pro uchování poznámek stačí kliknout na ULOŽIT. Pokud poznámkové pole obsahuje nějaký text, zobrazí se u ikonky v buttonu oranžová “jednička”. V případě, že už poznámky dále nepotřebujete, stačí text smazat a opět kliknout na ULOŽIT.

Poznámkové pole vyplněné

Uživatelská příručka

Pro jednoho samozřejmost, pro druhého neocenitelná věc. Uživatelská příručka je rozdělena do několika logických celků – přidání srovnávače, informace, statistiky, bidování, auto-bidding, nastavení a fakturace. V každé části jsou vypíchnuté ty nejdůležitější věci, které byste měli znát. Textová nápověda se zobrazí vždy po kliknutí na vybraný řádek.

Uživatelská příručka

Příručku naleznete v rozbalovací nabídce MENU UŽIVATELE, na řádku UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA.

Uživatelská příručka umístění

Třešničky, které dodávají BiddingManageru na jeho efektivitě. Využíváte je také? Pokud je takových třešniček více, které byste v nástroji uvítali, neváhejte nám napsat na info@biddingmanager.cz. Rádi s nimi doplníme náš produktový backlog.

SERIÁL Seznamte se, BiddingManager:

Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě